Cum lucrăm:

Curățătorie cu livrare

Serviciile noastre:

Nu trebuie decât să plasați comanda online sau la numărul de telefon 022 89 57 57, iar noi vom face restul. Curățăm, călcăm, împachetăm și livrăm la ora stabilită.

Curățarea articolelor textile

Curăţarea chimică a hainelor — serviciu de care au nevoie toţi deţinătorii de costume, fracuri şi rochii de seară, la fel ca şi cei care poartă fuste, pantaloni, pulovere, jachete şi veste casual. Apelează acum la «ACQUAZZURRO» și haina ta va arăta ca in prima zi de purtare.

Curățarea chimică a plapumelor, draperiilor și jucăriilor moi

Curățătoria «Acquazzurro» oferă o gamă largă de servicii de curățare chimică și Aqua-Clean pentru plapume, pături, draperii și jucării moi: curățăm, călcăm și împachetăm. Principiul de bază al curățătoriei constă în utilizarea echipamentului modern și detergenți profesionali. Profesioniștii noștri au o vastă experiență in domeniul dat și utilizeaza cea mai performantă tehnologie de curățare pentru a îmbunătăți și a menține frumusețea și culorile hainelor.

Curățarea articolelor din blană

Curățarea articolelor din blană este una dintre cele mai dificile operațiuni care necesită o atenție specială. Curățătoria «ACQUAZZURRO» folosește tehnologii inovatoare de curățare utilizând detergenți tip KWL în mașina de spălat chimic cu circuit închis. După acest proces are loc recuperarea aspectului iniţial al blănii, păstrându-i catifelarea şi luciul natural.

Curățarea și restaurarea încălțămintei

Curățarea și restuarea încălțămintei se efectuează manual, folosind tehnologii de ultimă generație adaptate nevoilor fiecărei perechi. Pentru fiecare perche de încălțăminte, fie din piele sau textil, specialiștii noștri elaborează un plan individual de curățare.

Spălătorie individuală

Spălătoria individuală — un serviciu solicitat mai mult pentru spălarea lenjeriei de pat. Nu folosim spălătoria comună, de aceea puteți fi sigur că doar articolele dvs. sunt plasate în mașina de spălat, iar dupa spălare vor fi bine călcate și perfect împăturite. Lenjeria fasonată se calcă manual.

Tehnologiile aplicate

ECHIPAMENT AVANSAT

Principiul de bază al curățătoriei «ACQUAZZURRO» constă în utilizarea celui mai avansat echipament, similar căruia încă nu a fost înregistrat pe teritoriul Republicii Moldova.

TEHNOLOGIA ECOLOGICĂ INOFENSIVĂ

KWL
Îți oferim tehnologia de ultima oră de la «ACQUAZZURRO» și a detergenților KWL non chimice. Detergenții KWL din noua generație nu conțin clor, ceea ce asigura cele mai bune rezultate fără riscul de deteriorare. Curățarea conform acestei tehnologii nu prezintă pericol ecologic și nu dăunează sănătății.

TEHNOLOGIE UNICĂ

AQUA-CLEAN
Tehnologia Aqua-Clean este un tratament revoluționar și extrem de benefic, care a atins înălțimi fără precedent în prelucrarea ţesăturilor din materiale sintetice, a vestimentaţiei de mariaj şi a celei de seară cu elemente decorative, la curăţarea cărora este interzisă folosirea dizolvanţilor.

Lucrările noastre

Contactați-ne

Caracteristica distinctivă a curățătoriei chimice «ACQUAZZURRO» presupune abordarea creativă a procesului de lucru. Calitatea serviciilor se bazează pe personalizarea fiecărui articol în parte și o deservire impecabilă. Pentru că ne iubim clienții, facem tot ce este mai bun în domeniul dat, oferind cele mai bune soluții în concordanță cu cerințele și așteptările clientului.